Teknoloji

Samsung Gear Fit 2 Pro 23 Ağustosta tanıtılabilir

samsung gear fit 2 proSamsung Gear Fit 2 Pro ile fitness bilekliği portföyüne yeni bir ürün daha eklemeye hazırlanıyor. Bilekliğin 23 Ağustos günü düzenlenecek Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 8 ile birlikte tanıtılabileceği belirtiliyor.

İddiayı ünlü duyumcu Evan Blass’ın gündeme taşıması, gerçek olması ihtimalini biraz daha yukarıya çekiyor. Gear Fit 2 Pro’nun 50 metreye kadar suya dayanıklı olacağı, belirtiliyor. Mevcut fitness bilekliği Gear Fit 2’de böyle bir özellik bulunmuyor. Speedo On uygulamasıyla eş zamanlanabileceği söylenen Gear Fit 2 Pro ile kullanıcılar yüzme sürelerini ve tur zamanlarını ölçebilecek.

Müzik çalabilme, çevrim dışı Spotify şarkılarına erişebilme ve GPS, bilekliğin sayılan diğer özellikleri arasında yer alıyor. Gear Fit 2 Pro’nun iOS ve Android telefonlarla uyumlu olarak çalışabileceği ve Under Armour’un dijital fitness platformuna premium üyelik sağlayacağı belirtildi.

Samsung Gear Fit 2 Pro 199 dolar karşılığında satılacak

Blass, Gear Fit 2 Pro’nun “küçük” olarak nitelenen versiyonunun ABD’de 199 dolar karşılığında satılacağını gösteren bir ekran görüntüsü de yayınladı. Söz konusu ekran görüntüsünün ABD’nin büyük teknoloji zincirlerinden birinden alındığı belirtildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER