Teknoloji

Samsung Gear Fit 2 Pro 23 Ağustosta tanıtılabilir

samsung gear fit 2 proSamsung Gear Fit 2 Pro ile fitness bilekliği portföyüne yeni bir ürün daha eklemeye hazırlanıyor. Bilekliğin 23 Ağustos günü düzenlenecek Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 8 ile birlikte tanıtılabileceği belirtiliyor.

İddiayı ünlü duyumcu Evan Blass’ın gündeme taşıması, gerçek olması ihtimalini biraz daha yukarıya çekiyor. Gear Fit 2 Pro’nun 50 metreye kadar suya dayanıklı olacağı, belirtiliyor. Mevcut fitness bilekliği Gear Fit 2’de böyle bir özellik bulunmuyor. Speedo On uygulamasıyla eş zamanlanabileceği söylenen Gear Fit 2 Pro ile kullanıcılar yüzme sürelerini ve tur zamanlarını ölçebilecek.

Müzik çalabilme, çevrim dışı Spotify şarkılarına erişebilme ve GPS, bilekliğin sayılan diğer özellikleri arasında yer alıyor. Gear Fit 2 Pro’nun iOS ve Android telefonlarla uyumlu olarak çalışabileceği ve Under Armour’un dijital fitness platformuna premium üyelik sağlayacağı belirtildi.

Samsung Gear Fit 2 Pro 199 dolar karşılığında satılacak

Blass, Gear Fit 2 Pro’nun “küçük” olarak nitelenen versiyonunun ABD’de 199 dolar karşılığında satılacağını gösteren bir ekran görüntüsü de yayınladı. Söz konusu ekran görüntüsünün ABD’nin büyük teknoloji zincirlerinden birinden alındığı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER