Teknoloji

Samsung Gear Fit 2 ve IconX Bluetooth kulaklık internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung gear fit 2 iconxMobil cihaz endüstrisinde faaliyet gösteren pek çok şirket, düzenli olarak yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Ancak söz konusu şirketlerden çok azı, piyasaya yeni ürün çıkarma konusunda Samsung’un hızına erişebiliyor. Güney Koreli şirketten henüz resmi bir işaret gelmese de, internete sızan fotoğraflar Gear Fit fitness takip cihazının yeni versiyonunun hazır olduğunu ve ürünün yanında “Gear IconX” adını taşıyan Bluetooth kulaklıkları da getirebileceğini gösteriyor.

Sızan fotoğraflara bakıldığında, Samsung Gear Fit 2 ve Gear Fit arasında tasarım konusunda büyük farklar varmış gibi gözükmüyor. Şirket yine tercihini şık ve estetik kayıştan yana kullanıyor. Fotoğrafları paylaşan ve sızıntılarındaki isabet oranının yüksekliğiyle tanınan Evan Blass, yeni modelin orijinal modele kıyasla biraz daha kavisli ve ergonomik bir tasarıma sahip olacağını belirtiyor. Gear Fit 2’de selefinden farklı olarak özel GPS yongasının bulunacağı da ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor. Gear Fit 2, 1.84 inç Super AMOLED ekran da barındıracak. Fitness bilekliğine dair diğer bilgiler ise şu an için gün yüzüne çıkmış değil.

Sızan fotoğraflarda dikkat çeken diğer unsur ise IconX Bluetooth kulaklık oluyor. Dokunma uyumlu kulaklık, toza ve suya karşı dayanıklı olması nedeniyle “aktif” hayat tarzı olanlar için uygun tercih gibi gözüküyor. 4 GB dahili hafıza barındırması ise IconX’i bağımsız bir müzik çalara dönüştürüyor.

Yeni ürünlerin piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı konusunda henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak Samsung Gear Fit 2 ve IconX’in spor tutkunlarının hoşuna gidecek ürünler olacağını söylemek pek zor değil.

İLGİLİ HABERLER