Teknoloji

Samsung Gear A üç farklı versiyonda gelecek

samsung-gear-yuvarlak-ekran-250415-1

Samsung’un yuvarlak ekranlı Gear A akıllı saati bu haftaki Unpacked etkinliğini kaçırabilir, ancak bu telefonun yakın bir gelecekte çıkması hâlâ bekleniyor. IFA bu yeni akıllı saatin duyurusu için en uygun ortam gibi görünüyor.

Bu arada Gear A’nın birden fazla versiyonunun olabileceği de dillendirilmeye başlandı. Bu durum farklı versiyonlar arasında ne gibi değişiklikler olacağını düşünmemize neden oluyor. Belki bir tanesinde sadece Wi-Fi ve Bluetooth gibi kablosuz özellikler bulunurken, diğerlerinde bunlara ek olarak hücresel bağlantı desteğini de görebiliriz. Öte yandan akıllı saatin tasarımı da her üç versiyonda birbirinden farklılıklar içerecektir. Bu arada Gear A’nın en az üç farklı versiyonu olacağı söyleniyor.

Samsung’un SM-R720, SM-R730 ve SM-R732 olmak üzere üç farklı model tasarladığı söyleniyor. Bunların şirket içindeki kod adları da Orbis S1, Orbis S2 ve Orbis Classic olarak veriliyor.

Ne yazık ki, bundan daha fazla bilgi şu an için bulunmuyor. Ancak bu üç farklı versiyonun farklı büyüklüklere, farklı malzemelere sahip olması muhtemel gibi görünüyor. Örneğin, adından anlaşılacağı gibi, Orbis Classic modeli klasik saat görünümünde bir Gear A versiyonunun kullanıcıları beklediğini işaret ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER