Eğlence

Gaming Hub yurt dışındaki 2022 model Samsung TV’lere açıldı

samsung gaming hub

Samsung, perşembe günü itibarıyla yurt dışında, 2022 model akıllı TV’leri ve monitörleri için oyun merkezini kullanıma sunmaya başladı. Oyun merkezi ile birlikte, Nvidia’nın GeForce Now, Google Stadia, Utomik, Twitch ve Microsoft’un yeni Xbox TV uygulamasına hızlı erişim ile en iyi oyun akışı uygulamalarını tek bir konumda bir araya getiriyor. Amazon Luna bile Samsung Gaming Hub kullanıcı arayüzüne düzgün bir şekilde entegre edilmiş olarak yakında sunulacak.

Gaming Hub, yalnızca bulut oyunları için bir başlangıç noktası işlevi görmüyor. HDMI bağlantılı video oyun konsolları, geçiş denetleyici girişlerinin yanı sıra bu merkezin içinde bulunacak. Böylece birden çok kumandayı eşleştirmek yerine tek bir kumanda kullanabilirsiniz. Bu, popüler Bluetooth kulaklıkların ve kontrol cihazlarının Samsung Gaming Hub aracılığıyla birden fazla uygulama, hizmet ve cihazda çalışacağı anlamına geliyor.

samsung gaming hub

Oyun merkezindeki en dikkat çekici yenilik ise Microsoft’un Xbox TV uygulaması oluyor. Stadia, GeForce Now ve Twitch çeşitli TV’lerde mevcut olsa da, Xbox uygulaması şu anda Samsung Gaming Hub’a özel görünüyor ve yurt dışındaki kullanıcılar için Xbox Cloud Gaming’e erişim sağlıyor. Fortnite ücretsiz olarak yayınlanabiliyor, ancak kullanıcıların 100’den fazla oyun oynamak için Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine ihtiyaçları olacak.

Oyun merkezinin açılmasının yanı sıra Nvidia da, GeForce Now hizmetine bazı oyunlar da ekliyor. Alaloth: Champions of The Four Kingdoms, Disgaea 6 Complete, Card Shark, KartKraft, Hotline Miami ve NASCAR 21: Ignition perşembe günü itibarıyla bu alana eklendi.

İLGİLİ HABERLER