Eğlence

Samsung Game Tuner oyun ve uygulamaların kalitesini artırıyor

samsung-game-tuner-141015-2

Samsung, bu yıl içinde piyasaya çıkardığı akıllı telefonları Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge+’ta kullanıcıların oyun kalitesini artırmasını mümkün kılacak yeni bir uygulama yayınladı. Samsung Game Tuner adını taşıyan uygulama şu an için sadece Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ tarafından desteklense de, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için desteğin de yolda olduğu açıklandı. Samsung Game Tuner sayesinde Goat Simulator gibi popüler oyunları 2K çözünürlükte oynamak mümkün hâle geliyor.

Samsung Game Tuner ile Android cihazlardaki oyunların kalitesi artırılabiliyor. Uygulama saniyede gösterilen kare sayısı ve çözünürlük üzerinden görsel kaliteyi artırıyor. Kare oranı 15fps ila 60fps arasında ayarlanabilirken, çözünürlük 1080p standardının ötesine, 1440p’ye taşınabiliyor.

samsung-game-tuner-141015-1

Samsung Game Tuner ilk kez başlatıldığında kullanıcılara cihazlarındaki oyunların listesini gösteriyor. Bu listeden oyunlar için yüksek, orta, düşük ve ekstra düşük çözünürlükler arasından seçim yapılabiliyor. Kullanıcılar çözürlük ve kare oranında manuel düzenlemeler yapabiliyor.

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge kullanıcıları, Samsung Game Tuner uygulamasını kullanmanın çeşitli yollarını bulmuş olsalar da, bu yolların tam anlamıyla güvenli olmadığını hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER