Eğlence

Samsung Game Live ile Twitch, Facebook ve YouTube’da oyun yayını yapılabiliyor

samsung game liveSamsung Game Live adını taşıyan yeni uygulamasıyla Galaxy telefon sahiplerine Twitch, Facebook ve YouTube’da canlı olarak oyun yayını yapma imkanı veriyor. Uygulamaya ait ilk ekran görüntüleri, SamMobile sitesi tarafından paylaşıldı.

Game Live’da kullanıcılar oyunu başlatıp diledikleri yayın platformuna giriş yaptıktan sonra canlı yayın yapmaya başlayabiliyor. Game Live ile 4 GB’a kadar boyutlarda canlı yayın gerçekleştirilebileceği ifade edildi. Samsung’dan yapılan açıklamada, bunun 200 dakika boyunca yüksek kalitede canlı yayın yapma fırsatını verdiği belirtildi. Çözünürlük aşağıya çekildikçe yayın süresinin uzaması da Samsung’un üzerinde durduğu noktalar arasında yer alıyor.

Oyuncular oyun sesiyle veya mikrofon girişiyle yorumlarını aktararak yayın yapabilecek. Hem oyun sesini hem de yorumları yayına aktarmak da mümkün olacak. Oyuncular diledikleri takdirde yayınlarını tamamladıktan sonra cihazlarına da kaydedebilecek.

Samsung Game Live Galaxy Apps mağazasında yerini aldı

Game Live uygulaması, Samsung’un Galaxy Apps adını taşıyan uygulama mağazasında yerini aldı. Uygulamanın Android 6.0 Marshmallow veya üzeri sürümleri taşıyan Samsung Galaxy cihazlarında çalıştığı belirtildi. Samsung markasını taşımayan telefonlarda ise uygulama şu an için kullanılamıyor.

İLGİLİ HABERLER