Teknoloji

Samsung yeni katlanabilir telefonları için iddialı hedefler belirledi

galaxy z fold 3 inceleme 4 samsung

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 adını taşıyan yeni katlanabilir ekranlı telefonlarını önümüzdeki yaz tanıtmaya hazırlanıyor. Bu hazırlıklar çerçevesinde şirketin ilk etaptaki üretim hacmini belirlemesi gerekiyor.

Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları’ndan (DSCC) analist Ross Young, Samsung yeni katlanabilir telefonlarının seleflerinden daha iyi bir satış performansı sergilemesini bekliyor. Young, şirketin yeni katlanabilir telefonlarının üretimine temmuz ayında başlayacağını ve ilk partide Z Fold 3 ve Z Flip 3’e kıyasla iki kat daha fazla cihaz üretimi siparişi verdiği söyleniyor.

Üretim hacminin iki kat artması, Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarının satışları konusunda bir hayli iddialı ve umutlu olduğu anlamına geliyor. Z Fold 3 ve Z Flip 3 ile birlikte katlanabilir telefonları ana akıma biraz daha yaklaştırmayı başarmıştı. Dolayısıyla Samsung’un hedefini büyütmesine şaşırmamak gerekiyor. Üretim hacmindeki artışın fiyatta düşüş getirip getirmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 çok büyük ihtimalle ağustos ayında resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihi gelene kadar katlanabilir telefonlarla ilgili yeni bilgilerin ve detayların gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER