Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 3 için çarklar dönmeye başladı

samsung galaxy z fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 ile ilgili iddialar ve haberler aylardır etrafta dolaşıyor. Son haberlere göre, Güney Koreli şirket Galaxy Z Fold 3 için seri üretime başladı. Üretimin başlaması, Galaxy Z Fold 3 için resmi duyurumun da çok uzak olmadığını gösteriyor. Akıllı telefonun önümüzdeki ay resmiyet kazanması bekleniyor.

Haberde Samsung’un Galaxy Z Fold 3 üretimi konusunda tedbirli davrandığı ve üretimi ilk etapta sınırlı sayıda gerçekleştireceği belirtiliyor. Samsung’un tanıtması beklenen diğer katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Z Flip 2 (veya 3) için üretimin henüz başlamadığı, ancak iki telefonun birlikte tanıtılma ihtimalinin hâlâ kuvvetli olduğu ifade edildi.

Galaxy Z Fold 3’ün 7.55 inç büyüklüğünde LTPO AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olan bu ekranın S Pen desteği sunmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Dedikodulara göre, Samsung Galaxy Z Fold 3 16 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX 471 ekran altı ön kamerayla gelecek. Küçük ekranda ise 10 megapiksel ön kameranın bulunması bekleniyor. Arka kamera sisteminde ise 12 megapiksel çözünürlüklü geniş açılı, ultra geniş açılı ve  telefoto kameranın olacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER