Teknoloji

Galaxy Z Fold 3’ün çıkış tarihi ve özellikleriyle ilgili yeni iddialar

galaxy z fold 2 inceleme 3 samsung katlanabilir telefon

Samsung Galaxy Z Fold 3 hakkındaki dedikodular, henüz ortada resmi bir işaret olmasa da, etrafta dolaşmaya başlamış durumda. Güney Kore kaynaklı haberlere göre, katlanabilir akıllı telefon 2021’in haziran ayında gözler önüne çıkacak. Galaxy Z Fold 3’te S Pen desteği bulunacağı iddiası daha önce gündeme gelmişti. Yeni bir habere göre, S Pen’i katlanabilir telefonun içine yerleştirmek mümkün olacak.

Samsung’un ocak ayında tanıtılacak Galaxy S21 Ultra’da S Pen desteği sunacağına dair haberler de hâlihazırda konuşuluyor. Şirketin Galaxy Z Fold 3’te de S Pen desteği sağlaması ve Galaxy Note serisinin fişini tamamen çekmesi dedikodular arasında yer alıyor.

Samsung’un S Pen desteği sunmak için Galaxy Z Fold 3’te ikinci nesil Ultra İnce Cam’ı kullanacağı söyleniyor. Bu camın S Pen ile uygulanacak basıncı kaldırabilecek kadar dayanıklı olacağı belirtiliyor.

İddialara göre, Samsung Galaxy Z Fold 3 ile birlikte önemli başka bir yenilik de sunacak. Şirketin ön kamerayı ekranın içine yerleştireceği ve böylelikle kullanıcılara kesintisiz bir ekran deneyimi sağlayacağı belirtiliyor. Samsung’un açılır ön kamera mekanizmasını tercih edebileceği söylense de, dayanıklılık nedeniyle bundan vazgeçtiği ifade ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER