Teknoloji

Galaxy Z Flip’in özellikleri ortaya çıkmaya devam ediyor

samsung galaxy flip z

Samsung, Galaxy Z Flip adını taşıyacak yeni katlanabilir telefonunu yakında gözler önüne çıkaracak. Akıllı telefon hakkındaki dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılar sayesinde cihazın işlemcisi ve pil kapasitesi hakkında fikir edinmek mümkün olmuştu. En yeni Galaxy Z Flip sızıntısı ise ekran ve kamera özelliklerine odaklanılıyor.

Genç duyumcu Ishan Agarwal’in Twitter paylaşımına göre, Galaxy Z Flip’te 6.7 inç büyüklüğünde dinamik AMOLED ekran bulunacak. Katlanabilir telefon 12 megapiksel arka ve 10 megapiksel ön kamera taşıyacak. Agarwal’e göre cihazda kullanıcılara 256 GB dahili depolama alanı sunulacak.

Paylaşımda başka bilgiler de yer alıyor. Galaxy Z Flip için siyah ve mor renk seçeneklerinin bulunacağını söyleyen Agarwal, telefonun kutusundan Android 10 ve One UI 2.1 ile çıkacağını belirtti. Galaxy Z Flip’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3300 veya 3500 mAh kapasiteli pilin vereceği söyleniyor. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 855 işlemcinin bulunacağı belirtiliyor. Bu son iki iddia daha önce de gündeme gelmişti.

Samsung Galaxy Z Flip 11 Şubat’ta tanıtılacak

10 megapiksel ön kamera iddiasının da yeni olmadığını söylemek gerekiyor. Güney Koreli şirket, 2019’da çıkardığı amiral gemisi telefonların büyük kısmında 10 megapiksel çözünürlüklü kameralara yer vermişti. 12 megapiksel arka kamera iddiası yeni olsa da, kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor. Samsung, 2019’daki amiral gemisi telefonlarının büyük kısmında 12 megapiksel çözünürlüklü ana arka kameraları tercih etmişti.

Galaxy Z Flip hakkındaki dedikoduların önümüzdeki dönemde artması sürpriz olmayacaktır. Telefonun detaylarını öğrenmek içinse 11 Şubat’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER