Teknoloji

Benchmark testi Galaxy Z Flip 5G’nin özelliklerini gösteriyor

Samsung Galaxy Z Flip Ön İnceleme - Video

Samsung’un 5 Ağustos’ta bir etkinlik düzenleyerek Galaxy Note 20 serisini ve Galaxy Fold 2 katlanabilir telefonunu tanıtması bekleniyor. Şirketin bu etkinlikte Galaxy Z Flip’in 5G versiyonunu duyuracağı iddiası da bir süredir konuşuluyor. Samsung Galaxy Z Flip 5G hakkındaki iddiaları destekleyen bir işaret de Geekbench’in benchmark testiyle geldi.

Benchmark testi, doğal olarak akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda bazı ipuçları veriyor. Burada telefonun Qualcomm Snapdragon 865 işlemci taşıdığı ve işlemciye 8 GB RAM’in eşlik ettiği görülüyor. Snapdragon 865’in varlığı, testten geçen cihazın Galaxy Z Flip 5G’nin ABD’de satılacak versiyonu olduğunu işaret ediyor.

Daha önceki sızıntılarda olduğu gibi SM-F707B model numarasını taşıyan telefon, testten tek çekirdekte 970 ve çok çekirdekte 3220 puan aldı.

Katlanabilir telefonun kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağı ve bu işletim sistemini Samsung One UI 2.5 kullanıcı arayüzünün tamamlayacağı da testin gösterdikleri arasında bulunuyor.

İddialara göre, Samsung Galaxy Z Flip 5G ile renk seçeneklerinin arasına kahverengi de eklenecek. Telefonun 3C sertifikası ise cihazın 15W şarj aletiyle geleceğini göstermişti. Samsung, orijinal Galaxy Z Flip’i de 15W şarj aletiyle satışa sunmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER