Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 3 için dikkat çekici iddia

samsung galaxy z flip 3

Samsung 2021’de akıllı telefon portföyünde önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Şirket, S Pen destekli Galaxy S21 serisini ocak ayında tanıtacak. Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 3’ün ise yılın ikinci yarısında resmiyet kazanması bekleniyor. İstiridye kabuğu tasarımına sahip Galaxy Z Flip‘in takipçisinin ise Samsung Galaxy Z Flip 3 adıyla resmiyet kazanacağı söyleniyor. Galaxy Z Flip 3’le ilgili iddialara oldukça dikkat çekici bir yenisi daha eklendi.

Samsung’un Galaxy Z Flip 3’te orta segment bir işlemciyi tercih edeceği ve böylelikle akıllı telefonun daha uygun fiyatla satılabileceği söyleniyor. Telefonun uluslararası versiyonlarından biri, SM-F720F model numarasıyla resmi kayıtlarda boy gösterdi. Model numarasında B harfinin bulunmaması ise 5G desteğinin olmadığı anlamına geliyor.

4G destekli bir model, yeni Galaxy Z Flip’in seleflerinin altında bir yerde duracağı anlamına geliyor. Mevcut Galaxy Z Flip’lerin ikisinde de Snapdragon 800 serisi işlemciler bulunuyor. Galaxy Z Flip, Samsung’un diğer katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2’ye kıyasla daha uygun bir fiyat karşılığında satılıyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3 ile birlikte katlanabilir telefon kategorisi “uygun fiyatlı” hâle gelebilir. Akıllı telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER