Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 3 için beklenen tüm özellikler sızdırıldı

samsung galaxy z flip 3

Her ne kadar durum önceki akıllı telefon sızıntılarından daha kötü olmasa da Samsung, çok yakında tanıtılacak olan katlanabilir telefonlarıyla ilgili olarak son zamanlardaki resmi olmayan bilgi selinden rahatsız olabilir. Şirketin bunu engellemeye çalıştığı için çeşitli girişimlerde bulunduğu düşünülüyor, ancak bunlar pek başarılı oluyor gibi görünmüyor. Buna bir kanıt olarak, WinFuture sitesinin Galaxy Z Fold 3’ün tüm özelliklerinin resmi olmayan bir şekilde yakın zamanda yayınlanmasını gösterebiliriz. Ve şimdi aynı site, Galaxy Z Flip 3 için Samsung sahneye çıkmadan önce tüm detayları açık etti.

Bir şekilde Galaxy Z Flip 2 olarak nitelendirilen Galaxy Z Flip 5G’nin aksine, Galaxy Z Flip 3 kelimenin tam anlamıyla gerçek bir yükseltme niteliğini taşıyor gibi görünüyor. İçeride, en yeni Snapdragon 888 işlemci var, ancak 8GB RAM ve 256GB depolama seçeneğini koruyor. Elbette değişen tek şey bu değil. Dış görünüşü kelimenin tam anlamıyla büyük resmi gösteriyor.

Samsung, Galaxy Z Flip 3’ün Kapak Ekranını selefinin 1,1 inç 300×112’sinden 1,9 inç 512×260 AMOLED ekrana genişletti. Bu daha büyük ekran, yalnızca bildirimleri görüntülemek için değil, aynı zamanda özçekimler için harici kameraları kullanmak için de kullanışlı oluyor. Üstelik Galaxy Z Flip 3, geniş ve ultra geniş kameralar için de iki adet 12MP sensör sunuyor.

Bununla birlikte WinFuture, Galaxy Z Flip 3’te birinci sınıf bir telefon arayanları hayal kırıklığına uğratabilecek birkaç şeye de dikkat çekiyor. Beklendiği gibi hâlâ microSD kart yuvası yok, buna ek olarak WiFi 6 desteği de yok. Samsung, bir IPX8 derecesi ekliyor; bu, katlanabilir telefonun su geçirmez olduğu ancak toz geçirmez olmadığı anlamına gelir.

Galaxy Z Flip 3, 11 Ağustos’ta duyurulacak ve bir veya iki hafta sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor. Site, en azından bu katlanabilir telefon için daha düşük fiyat söylentilerine uyacak şekilde yurt dışı fiyatının 1099 avro fiyat etiketi koydu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER