Teknoloji

Galaxy XCover Pro’yu bekleyenlere müjdeli haber

samsung galaxy xcover pro

Samsung Galaxy XCover Pro, geçtiğimiz hafta gözler önüne çıkmıştı. İlk etapta akıllı telefonun önce Finlandiya’da piyasaya sürüleceği belirtilmişti. Teknoloji devi, XCover Pro’nun dünya genelinde satışa sunulacağını açıkladı. Bazı bölgelerde telefonun Enterprise Edition olarak adlandırılan kurumsal versiyonu da satılacak. Bu versiyon iki yıl boyunca garantili olacak ve dört yıl boyunca da güvenlik güncellemesi alacak.

XCover Pro, ABD’de 2020’nin ilk yarısında satışa sunulacak. Telefonun fiyat etiketinde 499 dolar yazacağı belirtildi.

XCover Pro’nun hedef kitlesinde öncelikli olarak sahada çalışan kişiler bulunuyor. Telefonun telsiz gibi kullanılmasını sağlayacak bir sesli sohbet özelliğini taşıyacak olan cihaz, aynı zamanda bir satış noktası cihazı olarak da kullanılabilecek. XCover Pro’nun iki fiziksel programlama tuşu ise ekrana dokunmadan bazı işlevleri yerine getirme konusunda yardımcı olacak.

Samsung Galaxy XCover Pro 4050 mAh pille gelecek

Ancak dayanıklı bir orta segment telefon arayan herkes XCover Pro’ya sahip olabilecek. Suya, toza ve düşmelere karşı dayanıklı olan Xcover Pro, enerjisini 4050 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Akıllı telefonun 6.3 inç büyüklüğündeki 1080p çözünürlüklü ekranı, ıslak parmak ve eldivenlerle yapılan dokunuşları da algılıyor.

Galaxy XCover Pro’nun kalbinde 2 GHz, sekiz çekirdekli Exynos 9611 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun önünde 13 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Arka tarafta ise 25 ve 8 megapiksellik kameralar kullanıcıların karşısına çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER