Teknoloji

Dayanıklı Samsung Galaxy Xcover Pro 2’nin tasarımı ortaya çıktı

samsung galaxy xcover pro 2

Samsung’un dayanıklı telefonlardan oluşan Xcover serisini bu yıl yenilemesine kesin gözüyle bakılıyor. Serinin yeni üyelerinden olması beklenen Galaxy Xcover Pro 2, bir süre önce benchmark testinden geçmişti. Yeni bir sızıntı sayesinde Samsung Galaxy Xcover Pro 2 tasarımını görmek mümkün oluyor.

Xcover Pro 2’nin görselleri, ünlü duyumcu OnLeaks tarafından paylaşıldı. Akıllı telefonda 6.56 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunduğu belirtiliyor. Samsung’un Sonsuz-V olarak adlandırdığı ekranda V şeklinde bir çentik mevcut. Kenara entegre parmak izi tarayıcısı ve 3.5 mm. kulaklık jakı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun boyutlarının 169.5 x 81.1 x 10.1 mm. olacağı belirtiliyor. Xcover serisinin 5G destekli ilk üyesi olması beklenen Xcover Pro 2’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 778G işlemcinin bulunacağı söylense de, son sızıntıda işlemci olarak Exynos 1280’in adı geçiyor. Telefonun tıpkı selefleri gibi çıkarılabilir bir pile sahip olması bekleniyor.

samsung galaxy xcover pro 2Söylentilere göre, Samsung Galaxy Xcover Pro 2 önümüzdeki yaz satışa sunulacak. Akıllı telefonun kutusundan Android 12 yüklü olarak çıkması da öngörülenler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER