Teknoloji

Samsung’un yeni dayanıklı telefonu Galaxy Xcover 7’nin işlemcisi test sonucuyla görüldü

samsung galaxy xcover 7

Samsung Galaxy Xcover 7 hakkındaki ilk bilgiler geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Akıllı telefona ait olduğu söylenen görsellerin internete sızmasının ardından şimdi de Galaxy Xcover 7’nin benchmark testi sonucu görüldü. Geekbench’in testi, Samsung’un yeni telefonunun önemli özellikleri hakkında fikir edinmeyi mümkün kılıyor.

Akıllı telefon, veri tabanında “Samsung SM-G556B” model numarasıyla boy gösteriyor. Testin ortaya koyduğu en önemli bilgi ise telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 6100+ işlemcinin bulunması ve bu işlemciye 6 GB RAM’in eşlik etmesi oluyor.

Galaxy Xcover 7, testte tek çekirdek performansıyla 663 puan alırken; çoklu çekirdek tarafında 1867 puana ulaşıyor. Test sonucu telefonun kutusundan Android 14 yüklü olarak çıkacağını da gösteriyor. Bu işletim sistemini Samsung’un One UI 6 kullanıcı arayüzünü tamamlaması bekleniyor.

samsung galaxy xcover 7

Samsung Galaxy Xcover 7 ne zaman tanıtılacak?

Samsung Galaxy Xcover 7’nin ne zaman tanıtılacağı konusunda resmi bir bilgi verilmiş değil. Ancak söylentiler telefonun 2024’ün ilk çeyreği itibarıyla piyasaya çıkmasının muhtemel olduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER