Teknoloji

Sağlam gövdeli Samsung Galaxy Xcover 4 Türkiye’de

samsung galaxy xcover 4

Samsung’un zorlu koşullara dayanıklı akıllı telefonu Galaxy Xcover 4, iki yıl önce bu zamanlar duyurulmuştu. Samsung, bu akıllı telefonu Türkiye’de satışa sundu.

Şirketin belirttiğine göre Galaxy Xcover 4, IP68 ve MIL-STD 810G standartlarına uygun yapısıyla, zorlu koşullara dayanacak bir sağlamlık sunuyor. Üretim tesislerinde veya sahada çalışanların yanısıra oldukça dayanıklı bir akıllı telefon sahibi olmak isteyen kullanıcılara da hitap ediyor. IP 68 sertifikası ile 1.5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar dayanıklı çalışabilen Galaxy Xcover 4, Xcover serisinin önceki modellerine kıyasla artırılmış ekran hassasiyeti sayesinde, saha mühendisleri, fabrika çalışanları ve inşaat ekipleri gibi proje çalışanlarına hizmet verebiliyor.

Sahada çalışan kişilerin işlerini güvenle yapabilmesi için eldivenle bile kullanılabilen Galaxy Xcover4’te sezgisel sabit tuşlar yer alıyor. Sezgisel sabit tuşlar (Menü, Ana Sayfa, Geri)eldiven veya ıslak elle bile çalıştırılabiliyor. Xcover tuşu, erişimi kolaylaştırmak ve verimi arttırmak için LED fener veya kamera dahil en sık kullandığınız uygulamaları atayarak, ihtiyacınız olduğunda daha işlevsel ve kolay bir kullanım sağlıyor.

Xcover 4’ün işlemci gücü 1.4 GHz’lik Exynos 7570 Quad tarafından sağlanıyor. 2 GB RAM de mevcut. Böylelikle sahada, üretim ve depolama tesislerinde yer alan ekiplerin iş ihtiyaçlarını karşılayacak, grafik ve görüntü özellikleri ile büyüleyici kullanıcı deneyimi sağlıyor. Galaxy Xcover 4, çalışma ve kullanım ortamındaki zorlukları aza indirip verimi artırmaya büyük katkı sağlıyor.

Galaxy Xcover 4’te entegre NFC özelliği bulunuyor. Galaxy Xcover 4’te dikkat çeken bir diğer önemli özellik ise değiştirebilir pile sahip olması.İş seyahatinde veya sahada elektrik kaynağı bulamadığınızda, telefonunuzun pilini değiştirip[1], daha uzun süre işinize odaklanabilirsiniz.

Samsung, Galaxy Xcover 4’ün 13 MP arka ve 5 MP ön kamerasıyla detayları yakalayabildiğine dikkat çekiyor. Güçlü LED flaşı ile düşük aydınlatmalı iş ortamlarında dahi net görüntüler sağlıyor.

Dayanıklı gövdesiyle dikkat çeken ve diğer akıllı telefonlardan ayrılan Samsung Galaxy Xcover4’ün tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 1999 TL olarak duyuruldu. Bu telefonu Samsung Online mağazasından satın almak mümkün oluyor.

İLGİLİ HABERLER