Teknoloji

Samsung Galaxy X ocak, Galaxy S10 ise şubat ayında tanıtılacak

samsung tsmc

samsung galaxy xSamsung’un 2019’da telefon tanıtım takviminde değişikliğe gidebileceğine dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Şirketin Galaxy S10’u CES 2019’da tanıtıp 2019 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2019) sahneyi Samsung Galaxy X olarak anılan katlanabilir telefonuna bırakabileceği iddia edilmişti. Ancak son haberler, şirketin bu tanıtım sıralamasını tercih etmeyeceğini gösteriyor.

Samsung’un katlanabilir telefonunu 2019’un ilk günlerinde Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2019’da tanıtacağı söyleniyor. Yeni cihazın tanıtımın ardından şubat ayının başlarında raflardaki yerini akacağı belirtiliyor. Bu noktada Güney Koreli şirketin ilk etapta 300 ila 500 bin adet Galaxy X üretmeyi planladığını hatırlatmakta fayda var.

Galaxy S10’un tanıtımı konusunda ise Samsung’un klasik takvimine bağlı kalması bekleniyor. Ünlü duyumcu Ice Universe, telefonun MWC 2019’da tanıtılacağını dile getirirken, şirketin 2019’da Galaxy S serisine yine bir “mini” model ekleyebileceği konuşulanlar arasında yer alıyor. Galaxy S10 serisinin muhtemel teknik özellikleri ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Samsung Galaxy X ve Galaxy S10’un tanıtım tarihleri konusundaki dedikodular etrafta dolaşsa da, Güney Koreli şirket henüz 2018’deki ikinci büyük tanıtımını gerçekleştirmiş değil. Şirketin amiral gemisi telefonları arasına katılacak olan Galaxy Note 9, 9 Ağustos’ta gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER