FırsatlarManşetler

Samsung Galaxy Week kapsamında akıllı saate uygun koşullarda sahip olabilirsiniz

samsung galaxy week

Samsung, bu yıl 19 – 29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Galaxy Week kampanyaları kapsamında kullanıcılara farklı Galaxy cihazlarını kaçırılmayacağının altını çizdiği avantajlı tekliflerle birlikte sunuyor. Kampanya dahilinde en yeni Galaxy akıllı telefon, tablet, saat ve kulak içi kulaklıkları dikkat çekici fırsatlarla satın alabilirsiniz.

Samsung’un 19 – 29 Eylül tarihleri arasında geçerli tablet kampanyası kapsamında; Galaxy Tab S8 Ultra, Tab S8+ veya Tab S8 tablet alacak kullanıcılar, Galaxy Watch4 akıllı saate 1.749,50 TL’den başlayan indirimli fiyatlarla sahip olabiliyor. Kampanya kapsamında; yeni Galaxy Tab S8 tablet serisinde yer alan tabletlerden birini alacak kullanıcılara, Galaxy Watch4 (40mm) 1.749,50 TL, Galaxy Watch4 (44mm) ise 1.849,50 TL satış fiyatıyla %50 indirimli olarak sunuluyor.

Samsung Galaxy Week kapsamında akıllı telefonlar için de fırsatlar var

samsung galaxy week

Samsung Galaxy Week kapsamında 20-29 Eylül tarihleri arasında geçerli bir diğer kampanya ise, Galaxy Z Fold 4 (1 TB hariç), Galaxy Z Flip 4, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22 Plus ve Samsung Galaxy Z Fold 3 özelinde olup, bu ürünlerden herhangi birini satın alacak kullanıcılara, Galaxy Buds 2 Mat siyah kulak içi kulaklıklar yüzde 50 indirimli 749 TL satış fiyatıyla sunuluyor.

Ayrıca, 20 – 29 Eylül tarihlerinde yukarıdaki telefonlardan birini satın alan kullanıcılar, Galaxy Watch 4 Classic akıllı saatlere 1.499 TL, Galaxy Watch4 akıllı saatlere ise 999 TL’lik satış fiyatıyla ve yüzde 50 indirim avantajıyla sahip olabiliyor.

Kampanya kapsamında alınan ana ürünle beraber indirimli verilen ürünün aynı anda sepete eklenmesi gerekiyor. Ayrıca fiyatların stoklarla sınırlı olduğunu belirtmek gerekiyor. Daha fazla detayı bu bağlantıda bulabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER