Teknoloji

Samsung Galaxy Watch FE akıllı saat yolda

Samsung Galaxy Watch FE

İddiaya göre, Samsung Galaxy Watch FE adını taşıyan bir akıllı saat üstünde çalışıyor. Bu da 2024’ün şirket için gerçekten bir “FE” yılı olacağını gösteriyor. Samsung’un S24‘ün yanı sıra katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold ve Z Flip’in de FE versiyonlarını geliştirdiği bir süredir konuşuluyor.

Watch FE’nin teknik özellikleri itibarıyla 2021 çıkışlı Galaxy Watch 4 modeline benzeyeceği söyleniyor. Kısa bir süre önce Samsung’un Galaxy Watch 4 (2024) modelini çıkaracağı iddiası gündeme gelse de, şirketin bu modelin adını Galaxy Watch FE olarak değiştirdiği anlaşılıyor.

Watch FE’nin model numaralarının SM-R866F, SM-R866U ve SM-R866N olacağı belirtiliyor. Bu da Samsung’un yeni akıllı saatini dünyanın farklı bölgelerinde piyasaya süreceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy Watch FE ile Apple Watch SE’ye yanıt verecek

Akıllı saatin kesin özellikleri şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak teknik özelliklerin yukarıda da belirttiğimiz gibi Galaxy Watch 4’e yakın olması kuvvetle muhtemel görünüyor. Fiyatın ise yine bu yıl tanıtılacak Galaxy Watch 7 serisine kıyasla daha uygun olması bekleniyor. Galaxy Watch FE’nin Samsung’un Apple Watch SE’ye rakibi şeklinde tanımlamak da yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER