Teknoloji

Samsung Galaxy Watch ailesine dikdörtgen model eklemeyi planlıyor

samsung galaxy watch

Samsung 2013’te dikdörtgen ekranlı akıllı saati Galaxy Gear’ı tanıtmıştı. Bu modeli Gear 2 ve Gear Live takip etmişti. Ardından şirket rotasını yuvarlak ekranlı akıllı saatlere çevirmişti. Yeni bir habere göre, Samsung Galaxy Watch ailesine yeniden dikdörtgen veya kare seçenekler eklemeye hazırlanıyor.

Bu fikrin Samsung bünyesinde oldukça heyecanlı şekilde değerlendirildiği söyleniyor. Değişiklik ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu belirtilirken, değişimin ne zaman yapılacağı konusunda şu an için net bir şey söylemek mümkün değil.

Samsung’un yeni dikdörtgen Galaxy Watch’u Galaxy Watch 7 olarak piyasaya sürmesi akıllara gelen ilk ihtimal oluyor. Bu akıllı saatin temmuz ayında şirketin yeni katlanabilir telefonlarıyla birlikte tanıtılması bekleniyor. Dikdörtgen Galaxy Watch’un 2025’te piyasaya sürülmesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Dikdörtgen Samsung Galaxy Watch hakkında bilinenler şimdilik sınırlı

Dikdörtgen Galaxy Watch hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Önümüzdeki dönemde bu saat hakkında yeni söylentilerin gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER