Teknoloji

Samsung Galaxy Watch Active sızıntısı saati farklı açılardan gösteriyor

samsung galaxy watch active
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S10 serisi ve katlanabilir telefon Galaxy Fold, bugün gözler önüne çıkacak. Güney Koreli şirket, yeni akıllı telefonlarıyla birlikte yeni bir akıllı saati ve kablosuz kulaklığı da tanıtacak gibi görünüyor. Samsung Galaxy Watch Active adını taşıması beklenen akıllı saatle ilgili en son sızıntı, saati farklı açılardan görmeyi mümkün kılıyor. Galaxy Watch Active fotoğraflarda siyah, gümüş, mavi ve pembe renk seçenekleriyle görülüyor. Her bir renk seçeneği, altı farklı açıdan gösteriliyor.

Son sızıntıdaki fotoğraflar, akıllı saatle ilgili yeni bir bilgi vermiyor. Akıllı saat tasarım bakımından selefine fazlasıyla benziyor. Yeni saat döndürülebilir bir çerçeveye sahip olmayacak gibi görünüyor. Saatin sağ kenarında ise iki butonun varlığı göze çarpıyor. Fotoğrafların yanında cihazın teknik özellikleriyle ilgili bilgi verilmiyor. Ancak geçmiş sızıntılara göre, Galaxy Watch Active’de 320 x 320 piksel çözünürlüklü 1.3 inç büyüklüğünde bir ekran bulunacak.

Samsung Galaxy Watch Active dışında Galaxy Buds isimli kablosuz kulaklığı da bugün gözler önüne çıkaracak. Kulaklığın gümüş, siyah ve sarı renk seçeneklerini gösteren fotoğraflar da WinFuture tarafından yayınlandı.

İLGİLİ HABERLER