Teknoloji

Samsung Galaxy Watch Active’in özelliklerini eski saatlerine getiriyor

samsung galaxy watch active
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Watch Active için sunduğu yazılım özelliklerini portföyündeki diğer akıllı saatlere taşıyor. Güney Koreli şirket, Galaxy Watch Active’in One UI arayüzünü, sağlık özelliklerini ve diğer optimizasyonlarını hazırladığı güncellemeyle standart Galaxy Watch, Gear S3 ve Gear Sport‘a getiriyor.

Söz konusu saatlerin kullanıcıları; güncellemenin ardından Galaxy telefonlardaki One UI ile aynı çizgide duran, daha canlı ve gezinmesi daha kolay bir arayüze kavuşacak. Yeni güncellemeyle kullanıcılara daha fazla kontrol seçeneği de sunuluyor. Saatin dokunarak uyandırılabilmesi, İyi Geceler modu ve Günlük Brifingler’in sıklığının ayarlanabilmesi söz konusu seçenekler arasında bulunuyor. Galaxy Watch Active için sunulan saat yüzlerinden bazıları da diğer saatlerin kullanıcılarının erişimine açılıyor.

Sağlık tarafında ise kullanıcılara daha hızlı ve daha basit bir egzersiz takibi imkanı sunuluyor. Bunun için hem Samsung Sağlık uygulaması hem de bu uygulamanın ekran üstü aracından yararlanılıyor. Havuz dışındaki yüzme faaliyetlerini de takip edebilecek olan uygulama, yüksek kalp atış hızı uyarılarını ve yaş gruplarına göre detaylandırılmış uyku analizlerini de kullanıcılara sunulacak.

Samsung Galaxy Watch Active özelliklerini eski modellere getiren güncelleme, bu saatler için daha uzun bir pil ömrü vadediyor. Bunun için arka plandaki uygulamaları kapatan ve ayarları da düzenleyen daha agresif bir pil yönetimi yapılacak.

İLGİLİ HABERLER