Teknoloji

Samsung ve Under Armour’dan özel Galaxy Watch Active 2

samsung galaxy watch 2 under armour

Samsung Galaxy Watch Active 2, kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Güney Koreli şirket, Unpacked etkinliği sırasında saatin yeni bir versiyonunu gözler önüne çıkardı. Söz konusu Galaxy Watch Active 2 versiyonu, Under Armour ile birlikte geliştirildi.

Telefona Bluetooth ile bağlanan akıllı saatte LTE desteği bulunmuyor. ABD satış fiyatı 309 dolar olarak belirlenen saat, Under Armour’un fitness ekosistemine entegre çalışan bir yazılımla geliyor.

Galaxy Watch Active 2’nin bu özel versiyonunda Under Armour’un MapMyRun uygulaması ön yüklü olarak sunulacak. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar koşu rotalarını harita üzerinde görebilecek.

Samsung, saati alanlara uygulamanın MVP versiyonundan altı ay boyunca ücretsiz olarak yararlanma imkanı da sunacak. Söz konusu versiyon için normalde aylık 6 dolar ödemek gerekiyor. Galaxy Watch Active 2’nin bu özel versiyonu, Under Armour’un HOVR ayakkabılarına da doğrudan bağlanabilecek.

Galaxy Watch Active 2, yine bu yıl tanıtılan Galaxy Watch Active’in üstüne küçük ancak önemli eklemeler yapıyor. Ekranın etrafına dokunma hassasiyeti bulunan bir çerçeve yerleştiren Samsung, böylelikle Tizen işletim sisteminin arayüzünde dolaşmayı çok daha kolay hâle getiriyor. Saatin geçmiş versiyona kıyasla daha “üst sınıf” göründüğünü de söylemekte fayda var.

Samsung Galaxy Watch Active 2 eylülde satışa sunulacak

Galaxy Watch Active 2, selefine kıyasla daha gelişmiş bir kalp atış hızı monitörüne de sahip. Saatle EKG çekebilmek mümkün olsa da, bu özellik ilk etapta aktif olmayacak. Tüm Galaxy Watch Active 2 modelleri eylül ayında satışa sunulacak. Akıllı saatin Türkiye’de de eylül ayında piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

İLGİLİ HABERLER