Teknoloji

Samsung Galaxy Watch Active 2 için en somut işaret geldi

samsung galaxy watch active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2, yakında tanıtılması beklenen cihazlar arasında yer alıyor. Şimdiye kadar saate dair çeşitli dedikodular etrafta dolaşsa da, bunlar saatin nasıl görüneceği konusunda bir ipucu vermemişti. Android Headlines sitesi tarafından paylaşılan görseller, bu durumu ortadan kaldırıyor.

Sızan görseller, Galaxy Watch Active 2’nin orijinal Galaxy Watch Active’e fazlasıyla benzediğini gösteriyor. Sağ kenarında iki buton bulunan saat, yuvarlak bir ekrana ve dönen bir çerçeveye sahip.

Belirgin farkların ilki ise kayışta görülüyor. Galaxy Watch Active’de silikon bir kayış tercih edilmişti. Sızan Galaxy Watch Active 2 görselinde ise deri kayışın varlığı göze çarpıyor. Ancak Samsung’un silikon kayış seçenekleri sunması da sürpriz olmayacaktır. Güç butonun etrafındaki kırmızı halka da dikkat çeken bir diğer unsur oluyor.

Kırmızı halkanın neden yerleştirildiği konusunda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. Bunun sadece estetik bir tercih olması da muhtemel görünüyor. Ancak Apple Watch 4’te hücresel bağlantılı model ile GPS model, hücresel bağlantılı modelin düğmesinde bulunan kırmızı halkayla birbirlerinden ayrılıyor. Samsung’un da benzer bir yaklaşım içinde olduğu söylenebilir.

Samsung Galaxy Watch Active 2 sızıntısının doğru olup olmadığı, kısa bir süre içinde görülebilir. Güney Koreli şirket, 7 Ağustos‘ta Galaxy Note 10 için bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlikte Galaxy Watch Active 2’nin de tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER