Teknoloji

Samsung’dan Galaxy Watch Active 2 için önemli güncelleme

samsung galaxy watch active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2, kısa süre önce Türkiye’de de satışa sunulmuştu. Akıllı saat için hazırlanan en son yazılım güncellemesi, beraberinde birkaç değişiklik getiriyor. GPS performansını yukarı çıkaran güncelleme, GPS’i etkileyen başka bir hatayı da düzeltiyor.

Pil ölçme komplikasyonunun keskinliğini de iyileştiren Samsung, saatin en önemli özelliklerinden biri olan dokunma hassasiyetine sahip çerçeveyi de varsayılan olarak aktif hâle getiriyor.

Orijinal Galaxy Watch Active’de Samsung’un Gear S2’den bu yana sunduğu döndürülebilir çerçeve özelliği mevcut değildi. Galaxy Watch Active 2 bu özelliği biraz farklı şekilde geri getirmişti. Kullanıcılar parmaklarını dokunma hassasiyetine sahip çerçeve üzerinde hareket ettirerek arayüz içinde, ekranı bloke etmeden, dolaşabiliyor.

Samsung Galaxy Watch Active 2 Türkiye satış fiyatı ne kadar?

Şimdiye kadar bu özellik, aktif biçimde sunulmuyordu. Çerçevenin dokunma hassasiyetinden yararlanmak isteyenlerin eşleştirilmiş akıllı telefon üzerinden bu özelliği çalıştırması gerekiyordu. Artık özelliğin kapatılması için ekstra bir işlem gerekiyor.

Galaxy Watch Active 2’nin 40 mm alüminyum versiyonu Mat Altın, Mat Gümüş ve Mat Siyah renk seçenekleri ve 1599 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla çıkıyor. 40 mm paslanmaz çelik versiyonu Altın, Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ve 2299 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla geliyor. 40 mm Under Armour Mat Siyah versiyonu için de 1699 TL’lik fiyat belirlendi.

44 mm alüminyum versiyonu Mat Altın, Mat Gümüş ve Mat Siyah renk seçenekleri ve 1699 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor. 2499 TL’lik Watch Active 2’nin 44 mm paslanmaz çelik versiyonu Altın, Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ile satılıyor. 44 mm Under Armour Mat Siyah versiyonu ise 1799 TL’lik fiyattan alıcı bulacak.

İLGİLİ HABERLER