Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 6 serisinin Avrupa fiyatı belli oldu

samsung galaxy watch 6

Samsung Galaxy Watch 6 serisiyle ilgili sızıntılar bir süredir artmış durumda. Tasarım ve teknik özelliklerle ilgili sızıntılara son olarak Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic’in fiyatlarını gösteren yeni bir sızıntı daha eklendi. Fransa kaynaklı bu sızıntı, Samsung’un yeni akıllı saatlerinin Avrupa fiyatları konusunda oldukça net bir fikir edinmeyi sağlıyor. Ancak farklı katma değer vergisi oranları nedeniyle fiyatların ülkeden ülkeye küçük değişiklikler gösterebileceğini belirtmek gerekiyor.

Galaxy Watch 6’nın 40 mm versiyonu Grafit ve Krem renk seçenekleriyle 319.99 avro karşılığında satılacak. Saatinde 4G bağlantısı isteyenlerin ise 369.99 avro ödemesi gerekecek. 44 mm grafit versiyon ise Grafit ve Gümüş renk seçenekleriyle 349.99 ve 399.99 avro karşılığında satılacak.

Galaxy Watch 6 Classic’in 43 mm versiyonu için Siyah ve Gümüş renk seçenekleri sunulacak. Bu saatin Bluetooth versiyonu 419.99 avro, 4G versiyonu ise 469.99 avro karşılığında satılacak. 47 mm versiyon da aynı renk seçenekleriyle, 449.99 ve 499.99 avro fiyat etiketleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Samsung Galaxy Watch 6 serisi temmuzun son haftasında satılacak

Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic, temmuz ayının son haftasında Güney Kore’de düzenlenecek Unpacked etkinliğinde kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu etkinlikte Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarının ve tabletlerinin de resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER