Teknoloji

Galaxy Watch 5 pil ömrü konusunda Galaxy Watch 4’ü geride bırakacak

samsung galaxy watch 5 pro

Samsung Galaxy Watch 5 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı saatin ateş ölçme özelliğine sahip olacağı iddiası geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Yeni bir iddiaya göre, Galaxy Watch 5’in pil kapasitesi Watch 4’ten daha büyük olacak.

SamMobile sitesinin haberinde, Galaxy Watch 5’in Güney Kore’de Safety Korea isimli sertifika kuruluşu tarafından onaylandığı ve burada pil kapasitesinin Watch 4’ten daha büyük olduğunun görüldüğü belirtiliyor. Kayıtlarda görülen SM-R900 model numaralı saatin 40 mm Galaxy Watch 4’ün takipçisi olması bekleniyor.

Galaxy Watch 5’in 276 mAh kapasiteyle geleceği belirtiliyor. 40 mm Galaxy Watch 4’e ise 247 mAh pil bulunuyor. Yazılım ve donanımda yapılan iyileştirmeler sayesinde kapasitedeki küçük artışa rağmen pil ömründe daha belirgin bir artışın kaydedilebileceği belirtiliyor.

Söylentilere göre, Samsung Galaxy Watch 5 2022’nin üçüncü çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefonun ağustos veya eylül ayında Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 katlanabilir telefonlarla birlikte tanıtılabileceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER