Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 4 serisi ucuz olmayacak

samsung galaxy watch 4 classic
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung cephesinden gelen sızıntıların ardı kesilmiyor. Şirketin önümüzdeki dönemde tanıtması beklenen farklı kategorilerdeki çeşitli ürünlere dair haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisinde Samsung Galaxy Watch 4 serisi akıllı saatlerin fiyatları görülüyor.

Daha önce Galaxy Watch 4 Active olarak anılan ve Galaxy Watch 2 Active’in takipçisi olması beklenen model, sadece Galaxy Watch 4 olarak resmiyet kazanacağa benziyor. Bu isim değişikliğiyle birlikte saatin fiyatı da tahmin edilenin üzerine çıkmış gibi görünüyor.

40 mm. Galaxy Watch 4’ün Avrupa’da 350 ila 370 avro karşılığında satılması bekleniyor. 44 mm. versiyon içinse 380 ila 400 avro ödemenin gerekeceği belirtiliyor. Galaxy Watch 2 Active, 2019’un ağustos ayında Avrupa’da 279 avro karşılığında satışa sunulmuştu. Kısacası baz model için en az 70 avroluk bir fiyat artışı söz konusu olacak. Saatin siyah, gümüş, alın ve yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların çıkması bekleniyor.

Serinin bir diğer üyesi ise Galaxy Watch 4 Classic ismiyle resmiyet kazanacak. Daha geleneksel bir tasarıma ve yüksek bir ürün kalitesine sahip olması beklenen bu model için daha yüksek bir meblağ ödemenin gerekeceği görülüyor. Sızıntıya göre, saatin 42 mm. versiyonu için 470 ila 500 avro ödemek gerekecek. 46 mm. versiyon ise 500 ila 530 avro karşılığında satılacak. Burada siyah, beyaz ve gümüş olmak üzere üç renk seçeneğinin sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic hakkında önümüzdeki dönemde daha çok haber duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER