Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 4 için yeni saat kadranları

galaxy watch 4 ios iphone

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saatleri için hazırladığı son güncellemeyle kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor. Bu yenilikler arasında göze ilk olarak yeni saat kadranları çarpıyor. Sade görünen ve hava durumunu ön plana koyan kadranlar, yeni seçenekler içinde öne çıkıyor.

Samsung’un akıllı saatlerindeki yenilikler yeni kadran seçenekleriyle sınırlı kalmıyor. Kullanıcılar ekrana iki kere dokunarak da önceden ayarlanmış bir uygulamayı veya özelliği çalıştırabilecek.

Düşme algılama özelliği de geliştirilenler arasında yer alıyor. Artık kullanıcılar ayakta dikilirken bir anda yere düştüklerinde de saat bunu algılayabilecek.

samsung galaxy watch 4Samsung’dan verilen bilgiye göre, yeni özellikler ilk olarak Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic’in Bluetooth versiyonlarında kullanıcılarla buluşacak. LTE versiyonlarda ise dağıtım süreci daha sonra başlayacak.

Samsung Galaxy Watch 4 için moda markası Kitsuné ile birlikte geliştirdiği özel versiyonun da duyurusunu yaptı. Kayışında Kitsuné markasına özel dokunuşlar bulunan akıllı saat, böylelikle standart Galaxy Watch 4’ten ayrılıyor. Galaxy Watch 4 Kitsuné versiyonu 399.99 dolar karşılığında kullanıcılarla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER