Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 4 için sertifika almaya başladı

samsung galaxy watch 3 4 ekg wear os
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung yeni akıllı saatlerinde Tizen işletim sistemi yerine Google ile birlikte geliştirdiği yenilenmiş Wear OS işletim sistemini kullanacak. Sızan belgeler, şirketin iki yeni akıllı saat üzerinde çalıştığını gösteriyor. Resmi bir sertifikaya göre, akıllı saatler Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 ismiyle resmiyet kazanacak.

Her iki cihaz için de iki farklı boyut seçeneği sunulacak. Çin’in 3C sertifika kuruluna sunulan belgede dört farklı model numarasının görünmesi bu durumu doğruluyor. Bu belgelerde 5W şarj desteği görülse de, hiçbirinin kutusundan güç adaptörünün çıkmayacağı belirtildi.

Model numaralarının sonunun 0 ile bitmesi, bu cihazların hepsinin Çin pazarı için hazırlandığı anlamına geliyor. SM-R860 model numarasının 39 mm. Galaxy Watch Active 4’e, SM-R870 model numarasının 43 mm. Galaxy Watch Active 4’e, SM-R880 model numarasının 41 mm. Galaxy Watch 4’e, SM-R890 model numarasının ise 45 mm. Galaxy Watch 4’e ait olduğu ifade edildi.

samsung galaxy watch 4Bu dört modelden ilkinde 247 mAh kapasiteli bir pil hücresi bulunuyor. Bu da diğer üç modelin daha büyük pillere sahip olduğu anlamına geliyor. Samsung’un 5W şarj hızından vazgeçmemesi ve geçtiğimiz yılki şarj aparatını çıkarmamasına şaşırmamak gerekiyor.

Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saatlerin önümüzdeki ay veya ağustosta yeni Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 katlanabilir telefonlarla birlikte resmiyet kazanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER