Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 4 için ABD’den onay

samsung galaxy watch 3 4 ekg wear os

Samsung Galaxy Watch 4 serisi akıllı saatlerle ilgili dedikodu ve sızıntılar bir süredir devam ediyor. Akıllı saatlerin 11 Ağustos’ta resmiyet kazanması bekleniyor. Samsung’un Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 katlanabilir telefonları ise 27 Ağustos’ta tanıtacağı söyleniyor.

Bu bekleyiş sürerken, Galaxy Watch 4 ile ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. Samsung’un yeni akıllı saatlerinin LTE ve Wi-Fi versiyonları ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veri tabanında görüldü.

Wi-Fi versiyon SM-R880, LTE versiyon ise SM-885U model numaralarıyla FCC’nin onayını aldı. Her iki saatte de çift bant Wi-Fi bağlantısının yanı sıra NFC, GNSS ve Bluetooth destekleri mevcut. Dahili bellekten ses oynatabilme ve 5W kablosuz şarj desteği de FCC belgelerinin gösterdikleri arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy Watch 4, büyük ihtimalle Google’ın Samsung’la birlikte yenileyeceği Wear OS platformuyla yüklü olarak gelecek. Güney Koreli şirketin bu platformla ilgili detayları 28 Haziran’da 2021 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2021) düzenleyeceği etkinlikte paylaşması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER