Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 3’ün özelliklerini eski saatlerine götürüyor

samsung galaxy watch 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Watch 3 ve Galaxy Watch Active 2 için kısa süre önce yayınlanan güncelleme ile EKG özelliğinin Avrupa ülkelerinde kullanımı mümkün hâle gelmişti. Güney Koreli şirket şimdi de Galaxy Watch 3’ün özelliklerini orijinal Galaxy Watch ve Galaxy Watch Active’e getiriyor.

Söz konusu güncellemenin dağıtımı ABD ve Güney Kore’de başladı. Ancak kısa bir süre içinde diğer ülkelerdeki kullanıcıların da bu güncellemeye erişmesi bekleniyor.

Güncelleme orijinal Galaxy Watch sahiplerine R810XXU1FUB6 seri numarasıyla ulaştırılıyor. Galaxy Watch Active sahipleri ise R500XXUF1UB5 seri numarasıyla güncellemeyle tanışacak. Güncellemeyle birlikte cihazlar Tizen 4.0 sürümünden Tizen 5.5’e geçecek.

Tizen 5.5 güncellemesiyle akıllı saatlere gelecek Samsung Galaxy Watch 3 özellikleri arasında AR Emoji ve Bitmoji desteği, bildirimde görsel gösterimi, koşu ve bisiklet için sesli yönlendirme, Bluetooth kulaklık üzerinden yönlendirme ve sürekli kayan ekran görüntüleri gibi yenilikler kullanıcılara sunuluyor. Kararlılık ve performans iyileştirmeleri de güncelleme paketinin getirdikleri arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER