Teknoloji

Samsung Galaxy Unpacked 2021 etkinliğinin tarihi için yeni iddia

samsung galaxy unpacked 2021

Samsung bu yaz içinde yeni bir Galaxy Unpacked 2021 etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. Kesin tarihi henüz belli olmayan bu etkinlikte şirketin yeni katlanabilir telefonlarının ve akıllı saatlerinin tanıtılması bekleniyor. Galaxy Z Flip 3 modeline ait olduğu söylenen görseller ise bu etkinliğin tarihi konusunda ipucu veriyor gibi görünüyor.

Görsellerde Z Flip 3’ün küçük dış ekranının üzerinde 11 Ağustos tarihi görülüyor. Söz konusu tarih, Samsung’un ağustos ayında etkinlik düzenleyeceği iddiasıyla örtüşüyor. Daha önce çıkan haberlerde tanıtımın 3 Ağustos’ta yapılacağı ve telefonların 27 Ağustos’ta satışa sunulacağı iddia edilmişti. Bu noktada 11 Ağustos tarihinin de mantıklı göründüğü rahatlıkla söylenebilir.

Samsung normalde ağustos ayında düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliklerinde Note serisi telefonlarını tanıtıyordu. Ancak bu yıl Note serisi için bir duyuru yapılması beklenmiyor. Katlanabilir ekranlı telefonlar Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 ile akıllı saat Galaxy Watch 4 etkinlikte tanıtılması öngörülen cihazlar. Ancak listeye Galaxy Watch 4 Active akıllı saat ve Buds 2 kablosuz kulaklığın da eklenebileceği konuşuluyor.

Samsung Galaxy Unpacked 2021 etkinliğinin tarihi için resmi duyuruyu yakında yapacaktır. Şirket bu etkinliğin ipucunu geçtiğimiz pazartesi günü MWC 2021 kapsamında düzenlediği sanal etkinlikte vermişti.

İLGİLİ HABERLER