Manşetler

Samsung Galaxy Tab’in ortaya çıkan ABD planları ve eksiksiz Flash deneyimi üzerine – Video

official_3

Tablet cihazınızda Flash Player’ın düzgün bir şekilde çalışması arzu ettiğiniz şey de olabilir, pek önemsemediğiniz bir şey de. Eğer siz de bu yönde bir beklenti içindeyseniz ve Flash Player 10.1’i tamamen destekleyen bir tableti elinize almak için sabırsızlanıyorsanız, Samsung Galaxy Tab sizin için en uygun seçenek olabilir. Samsung’un 7 inç’lik yeni Android cihazı kullanıcılarına eksiksiz bir Flash deneyimi sunacak.

Flash desteği sunan küçük ekranlı akıllı telefonlarda bu deneyimin tam anlamıyla yaşandığı söylenemez. Ancak Tab, 1 GHz’lik Hummingbird işlemcisiyle hem video izlemek isteyenler hem de oyun oynamak isteyenler için iyi bir seçim olacaktır. Büyük ekranı sayesinde hem videoları daha rahat izleyebilir hem de oyunları büyük dokunmatik ekrana tam boyutlarında oturtabilirsiniz. Merak edenler için Slashgear’ın Galaxy Tab üzerinde yaşadığı Flash deneyimi aşağıdaki videoda yer alıyor.

Video: Samsung Galaxy Tab’de eksiksiz Flash deneyimi

Bu arada Samsung Galaxy Tab’in ABD’ye dair planı da belli oldu. Bu ülkede Verizon Wireless, T-Mobile, Sprint ve AT&T gibi operatörler Tab’i pazarlayacak. Bunun dışında Tab’in sadece Wi-Fi destekli versiyonu da bulunacak. Ayrıntıları aşağıdaki bağlantıda yer alan basın bülteninde bulabilirsiniz.

Video: Samsung Galaxy Tab incelemesi

İlgili – Slashgear

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER