Manşetler

Samsung Galaxy Tab’in CDMA versiyonu ve aksesuarları ortaya çıktı

Samsung’un yeni tableti Galaxy Tab daha resmi olarak tanıtılmasa da birçok kişinin elinde dolaşmaya başlamış bile. Önümüzdeki hafta içinde başlayacak olan IFA 2010’da görücüye çıkmasını beklediğimiz 7 inç’lik tabletin CDMA versiyonu İsrail’de şanslı bir güvenlik uygulama geliştiricisinin elinde kendini gösterdi. Öte yandan Samsung Galaxy Tab’in aksesuarları da başka bir kullanıcı sayesinde ilk kez karşımıza çıktı. Bu aksesuarların arasında QWERTY klavye yuvası ve HDMI bağlantı destekli masa şarj istayınu da yer alıyor.

Bu şanslı uygulama geliştiricisine göre Samsung’un tableti hızlı ve ciddi bir iPad rakibi. Android 2.2 işletim sistemiyle çalışan tablet bu sayede Flash tabanlı içerikleri de rahatlıkla görüntülüyor. Ayrıca ses performansının da oldukça kuvvetli olduğu kayıtlara geçilmiş. Olumsuz görüş bildirilen tek nokta cihazın GPS. Başlangıçta biraz sorunlu çalıştığı söylenen bu özelliğin birkaç kez kilitlenme yaşadıktan sonra düzgün şekilde işlediği not edilmiş.

Samsung Galaxy Tab’in aksesuarları hakkında fiyat bilgileri de verilmiş. Video izlemek için de uygun bir ayaklık işlevi gören iPad tarzı taşıma kılıfının fiyatı 41 avro olarak belirlenmişken, masaüstü şarj istasyonu için 54 avroluk, 83 tuşlu klavye yuvası içinse 82 avroluk fiyat biçilmiş. Ayrıca Samsung Galaxy Tab için çeşitli kablolar ve adaptörler de mevcut.

İlgili – iAndroid.co.il
İlgili – OLED-display.net

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER