Teknoloji

Samsung Galaxy Tab Turkcell ile Türkiye’ye gelecek

official_3Samsung’un ilk tablet cihazı, Android 2.2 ile çalışan Galaxy Tab’i çok fazla beklemeyeceğiz. Turkcell bugün yayınladığı bir basın bülteniyle Galaxy Tab’i önümüzdeki haftalarda satışa sunacağını açıkladı.

Turkcell’in yayınladığı ve aşağıda bulacağınız basın bülteninde daha çok Samsung Galaxy Tab’in teknik özelliklerinden bahsediliyor.”Bir tabletten beklenecek her şeye sahip olmasının yanı sıra ses, kısa mesaj ve görüntülü görüşme özelliklerine sahip olan…” açıklaması Turkcell’in diğer Avrupalı operatörler gibi Galaxy Tab ile sesli ve görüntülü görüşme yapmalarına izin vereceği anlamına gelebilir. Turkcell’in Samsung Galaxy Tab için belirlediği bireysel ve kurumsal tarife paketleri ise ürün piyasaya çıkmadan önce açıklanacak. Galaxy Tab’in bu ay ya da gelecek ay satışa çıkması bekleniyor.

BASIN BÜLTENİ

Samsung Galaxy Tab Türkiye’de ilk kez Turkcell’le

Samsung Galaxy Tab, Türkiye’de ilk kez Turkcell 3G farkı ve avantajlarıyla piyasaya çıkıyor. Bir tabletten beklenecek her şeye sahip olmasının yanı sıra ses, kısa mesaj ve görüntülü görüşme özelliklerine sahip olan Samsung Galaxy Tab Turkcell İletişim Merkezleri?nde sunulacak.

Teknoloji tutkunlarının hayallerini süsleyen Samsung Galaxy Tab Türkiye?nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ile, Türkiye’de ilk defa tüketiciyle bulusacak. 7 inç (17.78 cm ) boyutunda ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekranıyla tablet kategorisine yeni bir soluk getiren cihaz, aynı zamanda bir cep telefonu gibi kısa mesaj, sesli/görüntülü görüşme özelliklerine sahip.

Mobil işletim sistemi Android?in 2.2 sürümüyle çalışan ve donanımıyla mevcut en güçlü tabletler arasında bulunan Samsung Galaxy Tab, Turkcell?in cazip teklif avantaji, taksitli ödeme seçenekleri ve sürpriz hediyeleriyle çok yakında hem bireysel hem kurumsal kullanıcıların beğenisine sunulacak.

190.1 x 120.45 x 11.98 mm boyutunda ve 385 gram ağırlığında tasarlanan Galaxy Tab’ın ön yüzünde görüntülü görüşme için 1.3 megapiksel kamera ve dört adet dokunmaya duyarlı tuş, arka yüzünde 3.2 megapiksel kamera ve hemen yanında led flaş, üst kısımda 3.5 mm kulaklık girişi, alt kısımda hoparlör ve 30 pinlik şarj ve data girişi, sağda mikrofon ve solda ses tuşları, cihazı açma – kapama tuşu, tabletin kapasitesini 32 GB’a kadar yükselten microSD ve standart sim kart girişleri bulunuyor.

PowerVT SGX540 grafik yongası ile desteklenmiş 1 GHz Cortex A8 işlemcisi bulunan cihazın bataryası, 7 saat video izlemeye olanak tanıyor. 512 MB RAM’iyle rakiplerine fark atan Galaxy Tab, zengin uygulamalarla birlikte geliyor. Samsung Galaxy Tab ile müzik dinlemek, e-kitap okumak, oyunlar oynamak, Google Maps’in navigasyon özelliğinden faydalanmak ve zengin Samsung market uygulamalarından yararlanmak mümkün. Kullanıcılara daha hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan HSDPA (7.2 Mbps) / HSUPA (5.76 Mbps) ile uyumlu çalışan Galaxy Tab’ın kuşkusuz en üstün avantajlarindan biri, cep telefonu işlevi de görmesi. Samsung Galaxy Tab ile konuşmak için Bluetooth kulaklık, kablolu kulaklık veya hands-free (eller serbest) modu kullanılabiliyor.

İLGİLİ HABERLER