Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S9+’ın özellikleri test sonucuyla doğrulandı

samsung galaxy tab s9+

Samsung Galaxy Tab S9 serisi tabletlerin bu yıl içinde kullanıcılarla buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son zamanlarda seriyle ilgili sızıntıların artması, beklenen duyurunun çok da uzak olmadığını düşündürüyor. Bu sızıntıların en yenisi Samsung Galaxy Tab S9+ modeliyle ilgili.

Galaxy Tab S9+ modeli seride Tab S9 ve Tab S9 Ultra’nın arasında bir yerde konumlanacak. Bu tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunacağı iddiası daha önce gündeme gelmişti. Söz konusu iddia, Geekbench’in benchmark testiyle de doğrulanıyor.

Test sonucuna göre, Samsung’un yeni tabletinde Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı eşlik ediyor. Şirketin bellek kapasitesi ve depolama alanı için başka seçenekler sunması da muhtemel görünüyor. Android 13 işletim sistemi de test sonucunun gösterdikleri arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Tab S9+ tabletin tasarımı daha önce sızmıştı

Samsung Galaxy Tab S9+ tabletin tasarımı daha önceki sızıntılarla görülmüştü. Teknik özelliklerin de sızması, yukarıda da belirttiğimiz gibi, yakında resmi duyurunun yapılabileceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER