Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S8 serisi için yeni detaylar ortaya çıktı

samsung galaxy tab s8

Samsung Galaxy Tab S8 ailesinin yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Tabletin nasıl göründüğü ve tablette nasıl özelliklerin bulunduğu da sızıntılar sayesinde biliniyor. Snoopy Tech rumuzlu duyumcu, telefonun renk seçenekleri ve bellek konfigürasyonlarıyla ilgili bilgiler paylaştı.

En güçlü versiyonun Galaxy Tab S8 Ultra ismiyle kullanıcıların karşısına çıkması kesin gözüyle bakılıyor. 14.6 inç ekranlı bu tablet için sadece koyu gri renk seçeneğinin sunulacağı söyleniyor. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanının sadece tabletin 5G versiyonunda mevcut olması bekleniyor. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneğinin hem 5G versiyonunda hem de Wi-Fi versiyonunda sunulması bekleniyor.

Galaxy Tab S8 Plus ise 12.4 inç büyüklüğünde ekranla gelecek. Bu tablette de Wi-Fi ve 5G versiyonlar kullanıcıların karşısına çıkacak. Renk seçenekleri ise koyu gri ve gümüş olacak. 11 inç ekranlı Galaxy Tab S8’in de S8 Plus ile aynı özelliklerle gelmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Tab S8 serisiyle ilgili bu bilgilerin perakende zincirlerinden sağlandığı belirtiliyor. Önümüzdeki dönemde telefona dair yeni detayların da gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER