Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S7 serisi için yeni işaretler

Samsung Galaxy Tab S6 Lite İncelemesi S7

Samsung Galaxy Tab S7 tablet hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Çeşitli sızıntılar da bu söylentileri destekliyor. Bu sızıntıların en yenisi Çin’in sertifika kurulu 3C’den geldi. EB-BT875ABY model numaralı tabletin 7760 mAh kapasiteli bir pil taşıyacağını gösteriyor.

Galaxy Tab S6’da 7040 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Dolayısıyla Samsung’un pil kapasitesinde hatırı sayılır bir artış sağladığı söylenebilir. 11 inç AMOLED ekran ve 5G desteği de sunan Qualcomm Snapdragon 865 işlemci de Galaxy Tab S7’nin özellikleri arasında sayılıyor.

Samsung’un Galaxy Tab S7’nin yanında Galaxy Tab S7 Plus modelini sunmaya hazırlandığı da Bluetooth SIG sertifikasıyla kanıtlandı. Tabletin ismini doğrulayan sertifika, Bluetooth 5.0’ın varlığını da gösteriyor. Bu modelde 9800 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı söylense de, henüz ortada bunu destekleyen bir işaret yok.

Samsung Galaxy Tab S7 serisinin ABD ve Avrupa’da 5G desteğine sahip olacağı daha önce doğrulanmıştı. Her iki modelin de temmuz ayı içinde satışa sunulması bekleniyor. Resmi duyuruya kadar iki tablet hakkında da yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER