Teknoloji

Samsung yeni tabletinin varlığını yanlışlıkla doğruladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Tab S7 ve S7 Plus hakkındaki dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bunlara son olarak S7 Plus’a ait olduğu belirtilen bir destek sayfası eklendi. Söz konusu sayfada tablet için SM-T976B model numarasının kullanıldığı görülüyor. Bu model numarasına daha önce de Geekbench’in veri tabanında rastlanmıştı.

Galaxy Tab S7 Plus hakkında pek fazla detay vermeyen destek sayfası, Samsung’un Almanya sitesinde görüldü. Tabletin varlığını doğrulamak dışında bir işlevi olmayan sayfa kısa süre içinde yayından kaldırılsa da, bu hamle sayfanın ekran görüntüsünün alınmasına engel olamadı.

Benchmark testi sonuçlarına göre, Galaxy Tab S7 Plus’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemci bulunuyor. Bu nedenle tabletin 5G desteğine de sahip olması öngörülüyor. 12.4 inç ekrana sahip olduğu belirtilen tabletin pil kapasitesinin ise 9800 ila 10000 mAh arasında olması bekleniyor. Ekranın yenileme hızının 120Hz olması da bilinenler arasında yer alıyor.

samsung galaxy tab s7 plus

Samsung Galaxy Tab S7 ve S7 Plus ile tanışmak için büyük ihtimalle önümüzdeki aya kadar sabretmek gerekiyor. Güney Koreli şirketin yeni tabletlerini Note 20 serisi ve yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Fold 2 ile tanıtması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER