Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S7 FE ile ilgili yeni fotoğraflar sızdı

samsung galaxy tab s7 fe s8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, FE ya da “Fan Edition” olarak adlandırılan akıllı telefonlarıyla belirli bir ilgiyi yakaladı. Özellikle geçen yılın sonbaharında gördüğümüz Galaxy S20 FE modeli, üst sınıf S20 serisinin önemli özelliklerini daha uygun fiyat noktasında sunmasıyla dikkat çekmişti. Samsung’un “FE” başarısını tabletlerine de benzer biçimde taşımayı planladığı söyleniyordu. Şimdiyse Galaxy Tab S7 FE olarak adlandırılması beklenen tablete ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

Fotoğraflarda görünüş açısından Samsung’un 2020’nin ikinci yarısında Türkiye’de de piyasaya sunduğu Galaxy Tab S7+ modeline çok benzeyen bir tablet görüyoruz. İlginçtir ki, üst sınıf bir Android tablette gördüğümüz birçok özelliği bu beklenen tablette de görecek gibiyiz. Büyük bir ekran, 10 saate varan pil ömrü ve güçlü işlemci de bunların arasında yer alıyor.

Twitter’da Roland Quandt tarafından yayınlanan fotoğraflar farklı renk seçeneklerini gösteriyor. Gümüş, siyah, yeşil ve roze altın renk seçeneklerini görüyoruz. Bunların günümüzde fazlasıyla ilgi gören, moda renkler olduğunu söyleyebiliriz.

Tab S7+ modelinde olduğu gibi, ekranın etrafında ince bir çerçeve bulunuyor. Bu da tam ekran etkisini daha da artırıyor. Folyo kılıfın içinde dounmatik ekran kalemi için özel bir alan da var. Ayrıca bu kılıf cihazın arkasına manyetik kuvvet yardımıyla tutunuyor.

Hatta Galaxy Tab S7 FE, benzer biçimde düz, minimal kenarlara, ayrıca bir tarafında tek bir USB-C bağlantı noktasına ve stereo hoparlörlere sahip olacak gibi görünüyor. Herhangi bir yerde, fiziksel bir parmak izi sensörü yok gibi görünüyor. Bu da iki ihtimali akıllara getiriyor. Ya OLED ekran ve buna bağlı olarak ekran içi parmak izi okuyucusu kullanılacak ya da S7 modelinde olduğu gibi, parmak izi okuyucu güç düğmesine entegre edilecek.

Her ne kadar kaynak tweet cihaza dair somut bir isim vermezken, SamMobile sitesi bunun “ilk Fan Edition tablet” olduğunu ve haziran ayı içinde piyasaya çıkacağını öne sürüyor. Sonuç olarak Samsung Galaxy Tab S7 FE için resmi duyuru yakın görünüyor.

İLGİLİ HABERLER