Teknoloji

Samsung’un yeni tableti için ilk işaret

samsung galaxy tab s6

Samsung Galaxy Tab S6 geçtiğimiz yaz tanıtılmıştı. Tabletin 5G desteğine sahip versiyonu ise ocak ayında duyurulmuştu. Güney Koreli şirket tabletin yeni bir versiyonunu daha çıkarmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy Tab S6 Lite, Bluetooth sertifikası aldı.

Bluetooth sertifikasında SM-P615 model numarasını taşıyan Galaxy Tab S6 Lite hakkında pek fazla detay verilmiyor. Burada sadece telefonun Bluetooth 5.0 desteğine sahip olacağı görülüyor.

Ancak Geekbench’in benchmark testi, Samsung’un yeni tableti hakkında biraz daha fazla fikir edinmeyi sağlıyor. Test sonucu sayfasına göre, Galaxy Tab S6 Lite’ın kalbinde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 9611 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Tabletin kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağı da test sonucunun gösterdikleri arasında bulunuyor.

samsung galaxy tab s6 lite

SamMobile sitesinin haberine göre, Galaxy Tab S6’ın hem Wi-Fi hem de LTE versiyonları kullanıcılarla buluşacak. Her iki versiyonda da kullanıcılara 64 ve 128 GB dahili depolama alanı seçeneklerinin sunulacağı, haberde dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor.

samsung galaxy tab s6 lite

Samsung Galaxy Tab S6 Lite için henüz ortada bir tanıtım tarihi bulunmuyor. Ancak önümüzdeki dönemde tabletle ilgili daha fazla detay duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER