Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S5 ve Galaxy Watch 2’nin çıkışı uzak değil

samsung galaxy tab s4 s5

Samsung, 7 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte Galaxy Note 10 ve Note 10+‘ı gözler önüne çıkaracak. Ancak şirketin etkinlik kadrosunda başka cihazların da olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Samsung Galaxy Tab S5 tablet ve Galaxy Watch 2 akıllı saatin de 7 Ağustos’ta tanıtılması bekleniyor.

İnternete sızan ve Samsung’un 2019’daki çıkış takvimini gösterdiği iddia edilen bir görsel, Galaxy Tab S5’in yılın üçüncü çeyreği içinde raflarda olacağını gösteriyor. Söz konusu dönem, temmuz ayından eylül ayının sonuna kadar uzanan zaman aralığını kapsıyor. Bu da, tabletin ağustos ayının başlarında tanıtılacağı iddiasını mantıklı kılıyor.

Galaxy Tab S5, adından da anlaşılacağı üzere, Galaxy Tab S4’ün devamı niteliğini taşıyor. Galaxy Tab S4 de geçtiğimiz yıl ağustos ayının başlarında tanıtılmıştı. Qualcomm Snapdragon 855 yonga set taşıması beklenen Galaxy Tab S5’in bellek kapasitesi ve dahili depolama alanı konusunda da oldukça cömert olması öngörülüyor.

samsung galaxy tab s5Samsung Galaxy Watch 2 hakkındaki haberler de son zamanlarda artmış durumda. Şirketin çıkış takvimine bakıldığında 40 ve 44 mm. olmak üzere iki farklı boyut seçeneği bulunan saatin de üçüncü çeyrekte piyasada olacağı görülüyor. Galaxy Watch 2 ile birlikte Galaxy Watch 2 Active modelinin de üçüncü çeyrekte raflarda olacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Tab S5 ve Galaxy Watch 2 dışında başka ürünleri de üçüncü çeyrekte piyasaya çıkaracak. Galaxy Book 3 ve kurumsal kullanıcılar için hazırlanan Galaxy Tab 3 Active de üçüncü çeyrekte satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER