Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S4 videoda görüntülendi, çıkışı yakındır

samsung galaxy tab s4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy tab s4

Samsung’un gelecek nesil tabletinin nasıl görüneceğini merak edenler için kısa, ancak dikkat çekici bir video geldi. Çok yakında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Tab S4 ile ilgili son zamanlarda birçok sızıntıya rastladık. En son sızıntı ise SlashLeaks sitesi tarafından yayınlanan, tamamen açık ve çalışır durumdaki tabletin kısa bir görüntüsü oluyor.

Sadece 10 saniye uzunluğundaki video teknik özellikler, fiyat veya çıkış tarihi konusunda herhangi bir bilgi vermiyor. Ancak yakında çıkacak olan tabletle ilgili bazı dedikoduları doğruluyor. Örneğin, önde ana ekran düğmesi bulunmuyor.

Dedikodular ve sızıntılar Samsung’un Galaxy Tab tabletindeki tüm fiziksel tuşları kaldırmayı istediğini işaret ediyordu. Sızan video da bunu destekliyor. Ancak 2018 yılında bu kadar geniş ekran çerçevelerini görmek biraz yadırgatıcı bir durum sayılır. Bunu çok önemsemeyenler ise, söz konusu cihazın çok yakında çıkacağını düşünerek mutlu olabilirler. Eğer ekranı açıksa ve bir yerlerde sergileniyorsa, o hâlde cihaz piyasaya çıkışa da hazır demektir.

Samsung muhtemelen Galaxy Tab S4’ü bir analist veya yetkili satıcı etkinliğinde gösterdi. Bu da cihazı yakın gelecekte tanıtmayı planladığını gösteriyor. Samsung’un 9 Ağustos’ta, gelecek Galaxy Note telefonunu tanıtacağı bir etkinlik var. Ancak 1 Ağustos’ta da düzenlenmesi planlanan ayrı bir etkinlik olduğu söyleniyor. Pocket-lint sitesi, bu etkinliğin Samsung Galaxy cihaz serisine eklenecek yeni bir ürünle ilgili olduğunu söylüyor. Belki ağustos ayının hemen başında, Samsung’un yeni tabletinin tanıtıldığını görebiliriz. Olmadı, 9 Ağustos’taki Galaxy Note etkinliğini beklemek gerekecek. Ya da IFA 2018’i…

İLGİLİ HABERLER