Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S4 taslağı pil kapasitesini ortaya çıkarıyor

samsung galaxy tab s4Ağustos ayı Samsung için oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Galaxy Note 9 ve Gear S4 akıllı saati çıkarması beklenen şirketin üç farklı tablet modelini de tanıtacağı söyleniyor. Samsung Galaxy Tab S4, Galaxy Tab Advanced 2 ve Galaxy Tab Advanced 2 XL’den oluşacağı belirtilen kadronun öne çıkan modeli ise Galaxy Tab S4 oluyor.

Galaxy Tab S4 konusundaki dedikodular uzunca bir süredir etrafta dolaşıyor. Tablette 10.5 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Bu haberlere son olarak cihaza ait olduğu belirtilen bir tasarım taslağı eklendi. Son sızıntıyla ekran boyutuyla ilgili iddia bir kez daha doğrulanırken, bu ekranın 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip olduğu ifade edildi. Tabletin arkasında 13, önünde ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor.

Tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinin bulunmasına da artık kesin gözüyle bakılıyor. Bu yonga setine 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Galaxy Tab S4’ün ayırt edici özelliklerinden birisi de pil kapasitesi olacak gibi görünüyor. Sızan taslağa göre tablette 7300 mAh kapasiteli bir pil bulunacak.

Samsung Galaxy Tab S4 ile birlikte özel aksesuarların da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu aksesuarlardan birinin Book Cover Keyboard adını taşıyan klavyeli özel kılıf olacağı söyleniyor. Kılıf için de tıpkı Galaxy Tab S4’te olduğu gibi siyah ve gri renk seçeneklerinin bulunacağı ifade ediliyor.

İLGİLİ HABERLER