Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S4’e ait bilgiler MWC 2018 öncesinde internete sızdı

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung’un önümüzdeki pazar günü Barselona’da gerçekleştireceği etkinliğin yıldızları yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+ olacak. Ancak Güney Koreli şirketin etkinlikte tanıtacağı cihazlar telefonlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Samsung Galaxy Tab S4 tablete ait olduğu söylenen bilgiler 2018 Mobil Dünya Kongresi’nin (MWC 2018) başlamasına kısa bir süre kala internete sızdı.

Galaxy Tab S4’e ait olduğu söylenen teknik özellikler, GFXBench üzerinde gerçekleştirilen bir benchmark testi üzerinden ortaya çıktı. SM-T835 model numarasına sahip olacağı görülen Galaxy Tab S4’te 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının bulunması bekleniyor. Sızıntıda tabletin işlemcisi konusunda somut bir bilgi verilmese de, Galaxy Tab S4’ün Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti taşımasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu yonga setinde Adreno 540 GPU’nun bulunacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Samsung’un yeni tabletinin arkasında 12 megapiksel, önünde ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın bulunacağı belirtiliyor. Wi-Fi ve GPS’in yanı sıra NFC de tablette mevcut olacağı söylenen destekler içinde bulunuyor.

samsung galaxy tab s4

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 inçlik bir ekran taşıyacak

Samsung Galaxy Tab S4’te 10.5 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kutusundan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çıkacak olan tablette SIM kart yuvası da yer alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER