Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S4 buna benzeyecek

samsung galaxy tab s4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy tab s4Yakında çıkması beklenen Samsung Galaxy Tab S4 ile ilgili yeni detaylar sızdı. Çıkan yeni fotoğraflar sayesinde bu tabletin neye benzeyeceğine dair ilk gerçek bakışı atma fırsatı yakalıyoruz. Resmi basın fotoğrafları olduğu görünen görseller, Android Headlines sitesine anonim kaynaklar tarafından ulaştırıldı. Beklenen cihazın selefindekine göre daha büyük bir ekrana sahip olduğu, ana ekran düğmesi barındırmadığı görülüyor.

Samsung Galaxy Tab S4’ün daha ince ekran çerçeveleri bulunuyor. Bu da Tab S3’ün 4:3’lük ekranı yerine farklı bir görüntü oranına sahip bir ekranın yerleştirilmesini mümkün kılacaktır. Üst çerçevedeki Samsung logosu ortadan kalkıyor, bu da iris tarayıcısı için alan açıyor. Cihazda bir iris tarayıcısı olsa bile bu, cihaz fotoğrafında görülmüyor.

Samsung Galaxy Tab S4’ün arkası da, selefi Tab S3’ünkine benzer bir görünüme sahip. Aynı tasarımı ve tek bir arka kamerayı görüyoruz. Sonuç olarak görünürdeki temel farklar; ana ekran düğmesinin kalması, farklı bir ekran görüntü oranı gibi görünüyor. Parmak izi tarayıcılı ana ekran düğmesinin eksikliğini ekrana yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusu doldurabilir. Belki de Samsung, Tab S4’te de Galaxy S9 ve S9+’ta yer verdiği; yüz tanıma ve iris taramayı birlikte kullandığı akıllı taramayı tek başına kullanmayı tercih edebilir.

Bu arada arkadaki Samsung logosunun alta alınmasını ve yanına AKG logosunun yerleştirilmesini de unutmayalım.

İLGİLİ HABERLER