Teknoloji

Samsung 150 Galaxy Tab S ile gökkuşağı oluşturdu

samsung-galaxy-tab-s-gokkusagi-1

Samsung 150 adet Galaxy Tab S kullanarak oluşturduğu Super AMOLED gökkuşağı enstalasyonunu Londra’nın Southbank bölgesinde gözler önüne çıkardı. 4.2 metre yüksekliğinde ve 7.9 metre genişliğinde olan Geceyarısı Gökkuşağı isimli çalışmada şirketin Galaxy Tab S tabletlerinin ekranı gökkuşağının renklerinin yansıtılmasında kullanılıyor.

samsung-galaxy-tab-s-gokkusagi-2

Samsung’un geçtiğimiz haziran ayında satışa sunduğu Galaxy Tab S’te 8.4 ve 10.5 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneği sunuluyor. Super AMOLED teknolojisinin kullanıldığı iki ekran da 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip. Sadece 6.6 mm. kalınlığında olan Samsung Galaxy Tab S’te parmak izi tarayıcısı da bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRVideo: Samsung Galaxy Tab S 10.5 kutusundan çıkıyor

Samsung Birleşik Krallık ve İrlanda Başkanı Andy Griffiths, Galaxy Tab S’in en önemli özelliklerinden birinin fantastik ekranı olduğunu belirtti. Griffiths Galaxy Tab S’in sunduğu görsel deneyimi “rakipsiz” olarak tanımlarken, bu eşsiz deneyimi insanlara göstermek için renkliliği tüm dünyada kabul edilen bir şeyi yeniden oluşturma yolunu seçtiklerini ifade etti. Samsung’un Geceyarısı Gökkuşağı bugün Türkiye saati ile 18:00’a kadar Londra’nın Southbank bölgesinde görülebilecek. Twitter’da #MidnightRainbow etiketi altında gökkuşağının farklı renklerini görmek mümkün.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER